Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 18 Levande Bibeln.


Jag är som en bergsget på klipphyllorna.


Han ger mig kraft

och skyddar mig

vart jag än går.


Han gör mig

säker på foten,


ja, jag är som en

bergsget på klipphyllorna.


Han leder mig tryggt

längs bergskanten.


Han lär mig att bruka mitt vapen

och visar mig hur jag ska spänna bågen!


Jag fick frälsning som sköld och

Guds högra hand höll mig upprätt.


Guds mildhet gjorde mig stor och


gav mig fast mark under fötterna

för att jag ej skulle snava...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 1011 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-09 11:47



Bookmark and Share


  anits VIP
En text som berör!
2015-07-15

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild!
Skönt med kraftfull ledsagning
när svåra språng i Livet ska göras...!
2015-07-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det ger verkligen trygghet...mycket bra...
2015-07-09

  louisegirl
Jättefint skrivet
2015-07-09

  Eva Helene VIP
Fin liknelse! Vacker bild.
2015-07-09

    ej medlem längre
Tack för en text att njuta av.
2015-07-09

    ej medlem längre
Ja, Bibeln är Livet å man inspireras av den och sina vänner en härlig uppgift å mening i denna torra värld...
2015-07-09

  i af apa
mitt favorit
djur
geten &
hunden...

fina ord &
bild!
2015-07-09

  mare VIP
Så sant!
pappa brukar
kalla mig en bergsget
när vi är ute och
vandrar på höjder ;)
2015-07-09

    ej medlem längre
Fin text!
Underligt hur getternas små hårda klövar kan hoppa i bergen.
Fin bild.
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP