Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet



Är det dags nu?
Var det ikväll mötet skulle vara?
Jag vet inte
om jag hinner komma.
Blir det räfst och rättarting
eller ett platt intet?
Jag trodde en gång
att målet var allt.
Nu vet jag
att det var fel.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-11 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping