Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte veta...

Att inte veta 

vad du 

vill 

eller 

känner, 

får min hjärna 

att snurra 

hjärtat bränner. 

 

Jag tror du vet 

att jag gillar 

dig, 

blir nöjd om 

du bara vill vara 

vän med 

mig. 

 

Du har de snällaste 

av ögon 

jag sett, 

leenden & 

snälla blickar 

du gett. 

Vill sitta ner & 

prata en 

stund, 

om allt & 

inget kanske 

om varför 

jorden är rund.

 

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-13 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot