Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Tosia Bonnadan såg jag en man som sålde pärlplattor med Super Mario och TopHat Zombien från PvZ2! Snacka om pixlar...


Dagens uppgift - en drömsenruy

 

En katt att mata

en zombie att angripa

ifrån alla håll




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-14 08:31



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Nu fattar jag! Läste den tidigare fatta noll. Underfundig katt med många pälsar sidor mena jag !
2015-07-17

  lodjuret/seglare VIP
Japanen som var pappa till bland annat Super Mario är död och dog alldeles nyligen. 'Överallt' på internet hyllas han som en hjälte och idol av sörjande fans. Kanske är du ett av dem?
2015-07-15

  Stefan Albrektsson
Tämligen soft dag? Katten fattar jag (och trevligt t'ande & a'ande förstarad), men zombieslaktandet är inte riktigt min påse...
2015-07-14

  KattenKin VIP
Tänker på en katt som får fnatt, överlever det mesta, lurar de flesta.
Jag får spel av spel, så min tolkning är ju fel - schackmatt - inte insatt i annat än att ha katt.
2015-07-14

  AgnesP
Enig med ismini:) Kanske skulle du pröva med kraniebowling. Har hört att det hjälper på zombier;)
2015-07-14

  i af apa
wunderbar...!!
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X