Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En typisk löprunda


Spring För livet


Jag springer, ökar farten
I samma takt som tankarna blir fler
..större
Jag blickar upp mot den blåa himlen som till stor del täcks av grantoppar.
Världen snurrar
Lika så besluten som inte går att ta
Jag höjer tempot
i hopp om att springa ifrån..
Hjärtat slår likt åskan i horisonten
"Tänk på att andas" hör jag mig själv säga
I samma stund fylls kroppen med harmoni
Lugnet drar över och problemen glöms!




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-14 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt