Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har din rygg

X, vill bara att du ska veta att jag har din rygg.
Som Thelma hade Louise rygg. Som Bonnie hade Clydes rygg. Som Pippen hade Jordans rygg... Nah mean?

Ibland är livet och ens vardag en lång uppförsbacke.
Dock, när du nått toppen kommer du att kolla ut över utsikten som du gjorde när du besteg berget i Svalbard.

Jag blir inte orolig av att du har en tuff period.
Jag blir orolig om du har en tuff period och inte sträcker ut en hand till mig så att vi kan bestiga uppförsbacken ihop.

Nu är jag ingen magiker som kan lösa alla problem och vissa saker kanske du vill lösa på egen hand.

Men jag kan lyssna, förstå och kanske få dig att le medans du vandrar uppåt. Så fortsätt din resa men kom ihåg du behöver bara vrida på blicken så är jag bakom dig och har din rygg ifall du råkar falla.






Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-17 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar