Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jahopp så fyller man år oxå

ja må hon leva ja må hon leva

idag hissas flaggan i topp

solen skiner och fåglarna kvittrar

även om man inte är så förtjust i att fylla år

så känns det som om det kommer bli en bra dag i alla fall

Grattis till lilla mig




Fri vers av Nettisch
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-04-19 10:09



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
Grattis vännen!!!! kvittrar fåglarna än hos dig *ler* det gör de här tror jag... jag ber sångfågeln på mitt balkongräcke flyga hem till dig och drilla "ja må hon leva".... privatkonsert på fågelska! *blink*
2006-04-19

  Teresia Ridell
Ha den äran !
Nej även om man kanske inte är barnsligt förtjust i att fylla år så måste man ju ändå fira att man faktiskt har levt så länge !
O tårta är ju gott !
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch