Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tomrum

min saknad efter dig

den är stor den

det finns ett tomrum

i mitt hjärta

ett tomrum

som aldrig kommer bli den samma

 




Fri vers av Nettisch
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-04-19 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch