Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa

Kom dansa med mig

En lustfylld dans
vill jag dansa med dig

Bara du & jag
tills natten blir dag

Håll din kropp tätt intill

Kom nära
jag vet att du vill




Fri vers av Maggan
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-19 23:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart att få dansa så :)
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan