Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två


Mot augustiverken



Sensommar

Tjärnens blänke ser på mig med sina mörka ögon
lockar mig till dess famn med ett bråddjupt ljud
räcker mig en sten ur en svart våg:
" Bli nu till en ljus stråle"






Fri vers av J-M
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-20 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M