Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill ha dig som min födelsedagspresent du finns i mina tankar ochjag saknar dig




Det jag önskar mig i födelsepresent

Det jag önskar mig i födelsedagspresent

Är något fullkomligt

vackert

och underbart

Jag önskar mig

DIG!!!

 

 

 




Fri vers av Nettisch
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-04-19 11:47



Bookmark and Share


    Xena
Oh... lyckans den som får en så enkelt present att ge!

Bra formulerat!
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch