Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trofasthet

Du var trofast, min allra bäste vän.
Hunden är den bäste vännen för en människa.
Vänner kommer och går, men hunden består.
Nu i minnet och i sinnet kvar.
Lukas hette du och du var läkedom för min själ.
'Du var alltid glad och trofast, så trofast kan ingen människa bli.
Du var en hugsvalelse för mig, när jag var besviken på människor jag blivit sårad av.
Vi sov på mattan tillsammans. Jag var din matte.
Du fick kärlek av mig och jag av dig.
Du var alltid glad när jag kom hem.
Framför allt var du min, snäll och trevlig, även i stora sällskap.
Du var stor och svart. Den ende jag kunde lita på.
Saknar dig för alltid.




Fri vers av monique elenius
Läst 173 gånger
Publicerad 2015-07-20 22:48



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Så fick du in "hugsvala". Det är en vacker fågel. Hussvalan är rödlistad nu och ordet hugsvala är också väldigt sällsynt.
2015-07-21

    ej medlem längre
Husdjur är bland det finaste man kan ha här i livet.
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

monique elenius