Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svans nr 4 : Vägskäl





har varje väg

bakom mig

har själva vägvalet

framför mig

ser bara skäl

fara tillbaks

rakt in i trassliga träsket så tryggt förtrollande

hör gamla stråk

inom mig

kör alla hjul

utanför

här korsar nu mig du

genom oss

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-22 08:09



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Mjovisst, i vissa fall har vi redan passerat de mest önskvärda mötena, och bör hellre vända om, försöka hinna med varann på nytt...
2015-07-22

  Nanna X
Fina ordlekar. Nog har man skäl att vägra gå framåt ibland...
2015-07-22

    prima donna
Wow för slutklämmen...lr det kanske är en...början?
2015-07-22

  Stefan Albrektsson
O, jag gillar när du skriver allvar!! Detta är starkt i någon slags förrädisk enkelhet, "livet som väg & vägval jaha? Säg nåt nytt", och så kommer de två avslutande raderna som ett godståg!
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP