Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är skyldig...

Mina ögon lyser & utstrålar glädje, 

när jag ser dig. 

 

Hjärtat slår fortare & hårdare än på mycket länge, 

när jag hör dig. 

 

Bröstet & lungorna fylls av ny stärkande luft, 

när du är i min närhet. 

 

Magen är fylld utav en stor svärm av fjärilar, 

när du håller min hand. 

 

Mina knän blir alldeles svaga, 

när du kysser mig. 

 

Hela mitt jag blir galen av längtan.... 

 

Jag vill ha dig här nära mig nu. 

 

Du har förvridit huvudet på mig.

 

 

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-22 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot