Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltför

Skogsvarm tall andas sig närmare kinden
grusknastret knackar notoriskt
på minnesluckan

alla lämnade -

Steg




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 593 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-24 01:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2015-07-26

  catharina.jerbo VIP
som vanligt rusar, tassar, lunkar, skenar, övermannar dina ord mig. här förflyttas jag mellan skogen, livets tröstande och över till sorgen och meningslösheten. mumsord!
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren