Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min uppväxt var det vardagsmat som barnbarn till yrkesfiskare. Idag fick jag betala 399 kronor kilot för en liten bit:-( http://www.naturskyddsforeningen.se/nyheter/sa-vill-vi-radda-den-akut-hotade-alen?gclid=CJqv3re6_cYCFWHbcgodhNoO2g


Vart tog ålen vägen?


Men oj vad jag njöt på

Fiskarn i Erikslund

i Västerås...


dit min älskade sonhustru

tog mig på lunch efter

lång tids isolering av

hälsoskäl...


Du är en Pärla

i min tillvaro

Lawona


USA nästa!


till Dina

älskade

föräldrar!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-07-24 19:53



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Fin text. Lawona är verkligen en pärla - både för dig, Daniel och oss andra!
2015-07-27

    Dan Myrbeck
Du får åka på en
ål inclusive!
2015-07-27

  mare VIP
USA nästa
härligt ;)
2015-07-27

    ej medlem längre
Grattis till "Uppmärksammad text".
2015-07-27

  louisegirl
Grattis till placeringen Uppmärksammad text
2015-07-27

  Eva Helene VIP
Oj så dyrt! Ja, då gäller det att äta sakta och njuta av varje av tugga.
Fint i tacksamhet skrivet!
2015-07-26

  Bo Himmelsbåge
O jaa... priserna har stigit enormt,
på vad vi idag uppfattar som delikatesser, men som förr var vardagsmat...!

Men Din sonhustru är verkligen guld värd som tar dig ut på härlig fiskdelikatesslunch... samt en skön vistelse hos henne i USA snart...!

Allt gott!
2015-07-26

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att du mår bättre...känner din tacksamhet i texten...
2015-07-25

    ej medlem längre
Dina ord av tacksamhet värmer oss alla som har förmånen att få läsa dina texter Bibbi! Kram.


2015-07-25

    ej medlem längre
Ja, finns det något härligare än fiskbutikernas å handlare. Tänker på Feskekörka i Göteborg där jag har kära minnen från!
2015-07-25

    ej medlem längre
Fint att få uppmuntran ibland!
2015-07-25

  anits VIP
Så fint att få läsa hyllningen till din sonhustru!
2015-07-25

  walborg
Härligt att läsa!
2015-07-24

  louisegirl
Innerligt vacker hyllning till din sonhustru <3
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP