Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se hur det går

Vid sjön i solnedgången
du i din bomberjacka
jag i min klänning och kofta
vi skulle bara vara vänner
ändå kunde du inte sluta röra mig
och jag kunde inte låta bli att kyssa dig

I din lägenhet en regnig kväll med film och popcorn
du la dig ned i soffan och jag la mig intill dig
du smekte sakta min hals, min mage, mina lår
jag tryckte mig närmare dig
vi skulle vara försiktiga och se hur det går
ändå hamnade vi i din säng hela natten

Jag tänker på dina mörka ögon i mörkret
på din smekande hand på min kropp
jag tänker på dina tatueringar och örhängen
på din piercade tunga
jag tänker på dina fylliga läppar som lämnade kyssar överallt
ingen har rört mig så på flera år

(är det nu du försvinner?)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-25 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca