Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Valet är fritt

 

 

Mitt ibland blommor
och sallad och blad,
ligger min kisse
så nöjd och så glad.

Den lilla kissen,
så mjuk och så len,
han vilar där ute
i solens sken.

I zinkbaljan där
har han valt att sova.
Han är då för lustig,
det vill jag lova.

Platsen i soffan
den ratar han,
när ut i sommar´n
han vara kan.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-07-25 12:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
animals of pleasure
2015-08-30

  Ljusletaren
Vilken underbar djurdikt med stor somrig känsla. Underbar kisse och pussa den från oss/ kram
2015-08-13

  Eva Helene VIP
Åh så rart, tack för att du delar med dig av detta! Fint skrivet tillika.
2015-08-05

    GG
Mysigt och trevligt :) Både bilden o dikten :) Purrfekt!
2015-07-30

    ej medlem längre
Livets sköna!
2015-07-29

    Dan Myrbeck
Ja, katter gör som dom vill!

Jag skickar med en kortis:

- Det var som katten!
sa Nethanmjau.
2015-07-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna lätt flytande text!
2015-07-27

  Bibbi VIP
Så sprittande fin text.
2015-07-27

    ej medlem längre
Snyggt rimmat här..
2015-07-27

  anits VIP
Så fint skaldat om din fina katt som ser ut trivas bra bland salladen!
2015-07-27

  Bo Himmelsbåge
Gullig katt i solens sken
ligger o myser med pälsen len...
uti rabatten i zinkbaljans hägn
soffan får vänta till dagar av regn..
2015-07-26

  Chawa VIP
Gullig katt och tillika dikt! Katter är riktiga livsnjutare.
2015-07-26

  Lars Hedlin
Tycker om denna!
2015-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Katter, ja, dom vet hur dom vill ha det.
Bra skrivet.

2015-07-26

  Sommarina VIP
Ha ha. Härlig katt. Klart han vill ligga i salladsbädd.
2015-07-25

  Olof Lagerhorn VIP
Fint skrivet om vårt mest egensinninga husdjur! Snyggt foto.
2015-07-25

  Linda CH VIP
En söt och värmande text!
2015-07-25

    ej medlem längre
Med två eller fyra ben
vi gillar gott i solens sken
värma oss och njuta
och inte vill man sluta
ens när timma bliva sen
2015-07-25

    ej medlem längre
Söt!
2015-07-25

  Marianne Räf
Gullig katt, du har ! ;D
2015-07-25

  louisegirl
Nu vill han bara njuta av sommaren ;)
Fint om lilla sötisen <3
2015-07-25

    ej medlem längre
Förståndig kisse, där ser han ut att ha det skönt, både sol och skugga. Bäst att njuta av sommaren!
Fint diktat om din fina kisse!
2015-07-25

    ej medlem längre
Gulliga ord om en jättesöt kisse!
2015-07-25

  Stefan Albrektsson
Bedårande rimmad dikt och bedårande katt - man vill liksom gosa in sig i kattens varma päls... Gillar katter: har de bestämt sig för att ligga bland salladsblad i zinkbaljan, ja då lägger de sig där utan besvär - det är bara att acceptera läget...
2015-07-25

    ej medlem längre
Underbara rader
att spinna vidare vid ..
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP