Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ingen frågar behövs det då verkligen någon som svarar


dr dröm äppelkvist


om den fattiges medicin är sömn
vad var törnrosas sjukdom

rödaäppelsyndromet
drottningens avundsjuka

och hur frisk blev hon
egentligen

sa den kärlekskranke prinsen






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 443 gånger
Publicerad 2004-09-10 18:20



Bookmark and Share


    Agneta VIP

2004-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP