Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt



minuter av tystnad
du stänger av telefonen
och jag tror att du
gråter dig till sömns

det var inte meningen
tänkte jag
att vi skulle ramla in
i varandra alltså

du flyr
skriver sena meddelanden
om att jag är en
sådan fin människa

jag vet,
tänker jag.
och det fick du
inte förstöra.



orkar inte fulgråta
orkar inte känna
mig ensam

det kommer fler tåg
säger mamma

och jag litar på henne nu




Bunden vers av jagkommeringenstans
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-27 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagkommeringenstans