Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var den sista okända sängen jag somnade i för i år



jag försöker krypa närmre
utan att behöva nudda dig
jag vill bara känna din huds värme
och lyssna till dina morgonandetag

din ryggtavla är så fin
och det var det som en gång
gjorde mig trygg
men jag har tröttnat efter
att ha sett alldeles för många.

jag vill hålla om dig lite för länge
när du kramar om mig när jag
ramlar in en efter en sen kväll.
jag vill viska,
att jag har saknat dig
men jag vinglar in i din säng
och är naken innan du har bett mig
klä av mig.


jag vet:
det kommer inte bli mer än
vad det är just nu
och vi kan väl ses då och då
för att ha 'lite kul'.
jag kommer gärna på ditt kul
fastän det här kulet är lite
mer än kul
för mig.

och du pussar mig på munnen
när jag ska stiga ur bilen
och tacka för en trevlig natt
och jag blir lika tagen varje gång
för någon kan ju se oss.
och hur ska du förklara det?

det är någon jag sätter på?
det är en tjej jag träffar då och då?

jag gör mig för bra i okända sängar
det är liksom inga krav som ställs
och jag smyger alltid dagen efter
utan att lämna ett nummer.



jag är så glad att året lider mot sitt slut
för nästa okänd säng jag somnar i
ska vara i den jag vaknar upp i,
med någon som gör mitt morgonkaffe.

punkt.




Bunden vers av jagkommeringenstans
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-20 21:48



Bookmark and Share


  julia.s
Så himla väl beskrivet. Och så fint formulerat alltihop.
2015-12-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är en ära för den personen
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

jagkommeringenstans