Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIP Hampus Karlsson 28/5-1996 till 27/7-1996


Allting på en och samma gång!

Ledsen.
Känslorna svämmar över.
Förkrossad.
Allting på en och samma gång...

Jag orkar inte längre.
Kan inte denna dag bara försvinna?
Varför måste den upprepa sig gång på gång på gång??
Varför?

Jag vill inte mer!!
Jag orkar inte mer!!
Snälla ta mig härifrån!!

Tårarna som runnit i 19 år börjar nu ta slut!
Tårarna som runnit i 19 år börjar nu ta slut!!
Tårarna som runnit i 19 år vill inte rinna mer!
Tårarna som runnit i 19 år vill inte rinna mer!!

Jag vill inte ha dessa jävla tårar längre!
Jag vill vara fri!!
Jag vill kunna hantera detta.

Arg.
Känslorna svämmar över.
Frustrerad.
Allting på en och samma gång...

Varför just du?
Varför just då?
Varför inte jag?
Varför inte nu?

Snälla låt mig försvinna.
Försvinna långt härifrån!
Försvinna från all denna jävla skit!
Jag pallar inte mer!!

Du är min ängel.
Du är min ögonsten.
Du är den jag inte hann lära känna.
Innan ditt liv tog slut!

Jävla helvetes dag försvinn!
Försvinn ur denna jävla almanacka!
Jag vill inte ha det så här för resten av mitt liv!!
Jag vill kunna hantera detta!

Men det kan jag inte nu.
Allting är bara för jobbigt.

Sitter och gråter.
Sitter och skriver.
Sitter och hoppas.

Hoppas att denna gången ska jag lyckas!
Lyckas ta det steget.
Steget som för mig bort!
Bort från denna jävla skit.

Snälla hjälp mig försvinna.
Försvinna från denna jävla skit!




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-27 19:42



Bookmark and Share


  Lindaa
Ta hand om dig!!!
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz