Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mosters prinsessa

Jag trodde inte att mitt hjärta var så "svagt".
Eller att du skulle kunna stjäla det så enkelt.

Det räckte med en bild.
Jag var fast.
Det räckte med en blick.
Jag var förlorad.
Det räckte med ett leende.
Jag var din för alltid.

Min älskade lilla prinsessa.
Du lyser upp min vardag.
Min älskade lilla prinsessa.
Du förgyller mitt liv.
Min älskade lilla prinsessa.
Du äger mitt hjärta.

Från dagen du föddes.
Tills dagen jag dör.
Finns du i mitt hjärta.

Från dagen du föddes.
Tills dagen jag dör.
Kommer jag att skydda dig.

Mosters lilla ögonsten.
Du fyller 1 idag.
Mosters lilla ögonsten.
Du gör den mörkaste dagen ljus.
Mosters lilla ögonsten.
Du äger mitt hjärta.

Jag lovar att alltid skydda dig.
Jag lovar att alltid älska dig.
Jag lovar att alltid vara nära dig.

Vart du än i livet är.
Finns jag där.
Vart du än i världen är.
Finns jag där.

Alltid och för evigt.

Moster älskar dig Keara




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-07 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz