Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: Jonas Wängestam


Be Pride - Det är så fint att känna kärlek

 

 Det är så fint

Att känna kärlek

Det är så fint att visa

den

 

på olika sätt

lägga handen på den mjuka kinden

smeka och möta ögonblicken i varandra

 

Två människor

kan nudda varandras kinder som vindpustar

 Sidenmjuka

 eller

 vassa korta skäggstrån

som river den lena persikokinden

 

Det är så fint att visa kärlek

med kroppens rörelse

Den kan närma sig en annan kropp

ana den med utsidan på överarmen

 

Nudda den fjärilslätt och elektriskt

handen kan gå sin egen väg

skiljt från förnuft och synpunkter

den rymmer från sin hjärna

 

Kroppen rymmer

in i den andres ömhetstörst

 Det är så fint att visa kärlek

kropparna kan tappa kläderna på golvet

 

utan att det märks

står de nakna

tankarna klär dem

i kärlek




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-27 23:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där .)
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström