Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogspromenad




Den gröna mossan och skogens tystnad
slukar våra steg.
Allt andas stillhet.
Vi är på väg mot ingenstans.
Högt i skyn
leker tre korpar.
Jag följer dem länge
med blicken.
Allt som hörs
är hundens flämtande




Fri vers av Bo Scharping
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-28 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping