Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksmorgon

Slumrar tidig morgon
till ett stilla sommarregn

din hand smyger sakta in
viskar
bli ett med mig till detta regn

din varma blomma sluter mig
ligger lika stilla som regnet
huden smälter samman

Andetag i regnet i tidlöshet




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-29 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP