Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris i badsäsong


Guldgosse

Ett windsurfaress ifrån Malmö 
förliste vid en obebodd palmö
blev dock rik som ett troll 
ty just denna atoll 
visa´ sig va´en guldrik malmö!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-29 20:46



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Rolig!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick