Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycks som jag funnit nästa resmål?!? inspirerad av Still Life av Uberto Pasolini, även om den utspelar sig i UK snarare än på Sicilien, samt True Detective nu bland kaliforniska skuggsidor.


Svans nr 9 : Sicilien




hans sista uppdrag

trasigaste solens skuggor

drar läkande döden

ur fiskerskornas lek

knyter ihop tempelbesök

rullar långsamt bollen i nät

när ormen stolt återuppstår som en arbetsam frukt

blommar oktober

befriad har vulkanaskan rest

med ösregnet ned

i jordiska katakomber igen

sluter han familjernas pärmar

om sin ensamma blick

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-29 22:33



Bookmark and Share


    prima donna
Ooo, kalla kårar kunde vara en inledning på värsta deckaren...
2015-07-31

  Stefan Albrektsson
Ekelöfskt mörker i denna, även i bilderna (kanske bara "bollen" som sticker ut lite grand). Det är lysande (om man nu kan skriva så om en så mörk text)! Snyggt!
2015-07-30

  Nanna X
Härlig stämning av mörka citrondoftande nätter...Akta dig för maffian!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP