Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto

Så fin foto på två
Underbara kvinnor jag ser upp till.
En är min mamma och en är min extra mamma.

En är ängel på jorden
En är ängel i himmel.

Båda smeker mina kinder då jag gråter
Båda ger mig kram
Jag är välsignad
Kommer göra de stolta.
De har lämnat spår i mitt hjärta
Mina
Hjältinnor.




Fri vers av Destino
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-31 17:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sån underbar kärlek...<3 kram
2015-08-01

  KYREUS of Sweden
Underskönt!
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino