Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Jaga inga minnen

Du kommer jaga en skugga

Dagar då så vanliga

Idag så speciella

Samlat mina minnen

I bilder, föremål, tankar

Smärtan i att släppa taget raserar

Som en orkan från ett svunnet minne




Fri vers (Fri form) av Leosm
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-02 09:11



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
mycket vackert framfört
din dikt berör
2015-08-12

  byggpoeten
Kloka ord, vackert formulerat!
2015-08-09

    GG
Klokt! Det är inte föränn efteråt man vet om man vet hur och om man kommer minnas detta.
Applåd!
2015-08-08

  soligajag_1 VIP
Så rätt du har !!
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm