Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmer om japanska knivar, skyller på att jag läser Sagan om klanen Otori...


tunna skivor - en drömsenruy

 

dåre i långbänk

strimlad i tunna skivor

av framtidens barn

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-02 09:32



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Kanske blir så...
2015-08-02

  Stefan Albrektsson
Hu-aj-ku. Jag har ju inte läst den boken...
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X