Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev medbjuden en sons familj till Vallby friluftsteater i Västerås. http://www.vallbyfriluftsmuseum.se/program/detsusarisaven-program.shtml


Det susar i säven.


Fick uppleva på nytt

hur "ett gott skratt

förlänger livet"


Så komiskt

äkta och sant

i djurs skepnad


Hur väl jag

igenkände

personer


och händelser

svåra sådana

jag mött i livet


som ej lockade

till skratt

då de inträffade


Då teater är som bäst

förlöser den inre krafter

som varit på väg att förstelna


till en inre skräck om ej dessa

gudagivna stunder gavs mig

som i kväll på friluftsteater


https://sv.wikipedia.org/wiki/Det_susar_i_s%C3%A4ven




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-08-03 21:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter befriande ;)
2015-08-08

  Eva Helene VIP
Härligt med friluftsteater, och det brukar vara så smittande med alla härliga skratt runt omkring också. Fint beskriven känsla här!
2015-08-05

  Bo Himmelsbåge
Fint med friluftsteater...
som under luftiga o lustiga former, kan locka oss till förlösande skratt...
gärna i djuriska skepnader, som lättare kryper innanför de försvar, som döljer vilka vi egentligen är...!

Kloka o tänkvärda rader!
2015-08-04

    Dan Myrbeck
Det är bra betyg.
2015-08-04

  Minkki VIP
det är något alldeles speciellt med sommarteatern...
2015-08-04

    ej medlem längre
Tack för att du så generöst delar med dig av gåvan du fick.
2015-08-04

  Ljusletaren
Allt som handlar om förlösande skratt är bra. Tack för fin text/kram
2015-08-04

  Lars Hedlin
Gillar denna
2015-08-04

  KattenKin VIP
Låter lockande med teater, länge sedan jag var på en föreställning, och nu blev jag sugen!
2015-08-04

  walborg
Otroligt fin beskrivning av god teater kan innebära av kontakt med levande livet
2015-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Nytta och nöje i skön förening!
2015-08-04

    ej medlem längre
Stimulans för sinnet behöver man för att utvecklas och må bra. Helt visst var detta ett fint tillfälle till avkoppling och förnöjelse.

2015-08-04

    ej medlem längre
Ja, teater kan vara lärorikt å roligt. Förlösande...
2015-08-04

  louisegirl
Härligt med teater...
Fint skrivet!
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP