Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Förflutnas Skepp

Forna dagar har nu seglat förbi

ändå ser jag båten lägga till i hamn då jag går förbi fornstora stigar

fylld av gamla känslor jagar den mig

 

försöker hålla mig till land

där den inte kan nå mig

 

det blir dock halt på livets brygga 

jag faller handlöst in i vattnet ibland

men framåt går jag, varje dag, steg för steg

 

gräver mitt förflutnats grav

beställer en gravsten utan mitt namn på




Fri vers (Fri form) av Leosm
Läst 502 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2015-08-04 17:06



Bookmark and Share


  WyS VIP
Tankeväckande!
2015-08-17

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
gillar denna!
2015-08-16

  Bo Himmelsbåge
Skön, mångtydig bild!

Vacker, skimrande, djupsinnig text... med många bottnar...
tycker om!

Det förflutnas skepp bör nog går till
botten... för att inte tynga nuet för mycket...
2015-08-15

    ej medlem längre
jo men den grep tag i en
framkallade en mängd känslor
2015-08-12

    ej medlem längre
Livet som bär på det stora vemodet är inget att ta fasta på. Så är det med det. Så så
2015-08-11

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering!
2015-08-11

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-08-10

    GG
Starkt och unikt bildspråk. Lämnar utrymme för tolkningar men det framgår tydligt vad du menar :)
2015-08-07

    Lars Gullberg
Vemodigt om livets öden

applåder

Lasse
2015-08-07

  soligajag_1 VIP
Så vemodig och stark text om livet som jagar dig åt olika håll!!
Denna tyckte jag om!!
2015-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm