Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råkade få höra om en sjuttioårsdag:-)


Eva Helene Grattis!


Min absolut

allra bästa

skrivarvän


omtänksam

till max för

både närstående


vänner och

alla husdjur


speciellt

vårdar Du Dig

om svårt sjuka

och avsidestagna


Mig har Du glatt

också med Din

fotokonst som


jag fått lägga ut

på mina utställningar


samt dikten Du tillägnade mig

"Händelöp - min sommardag"


det som i så hög grad

gällde mig och mina rötter


Ett stort och innerligt tack

för att Du är den Du är

och räcker till för alla!


Hoppas Din dag blev fin

och minnesrik för det

är Du verkligen värd

min så älskade Vän!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-08-05 03:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns nog gott att få en så fin hyllning...
2015-08-12

  mare VIP
Fint om Eva!
2015-08-08

  anits VIP
Så fint skrivet till en fin gemensam skrivarvän!
2015-08-07

    ej medlem längre
Grattis Eva - Helen! Mycket fin text.
2015-08-06

  Chawa VIP
Mycket fin hyllningstext till vår älskade vän! Vackert i omtanke och hjärtemening!
2015-08-06

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin hyllningsdikt till Eva Helene; en älskad vän till många av oss!

Varmt Grattis i efterskott, Eva!

kram kram!

Bo o Eva
2015-08-05

    ej medlem längre
Fin hyllning till en älskad vän!
Grattis Eva Helene!
2015-08-05

    Dan Myrbeck
Fin hyllning till en dito skrivarvän
som kommer att leva länge än!

GRATTIS från mig och mitt
Spökskrivarteam!
2015-08-05

  louisegirl
Så fin hyllningsdikt <3
2015-08-05

  Eva Helene VIP
Älskade Bibbi! Rörd, mycket glad och överraskad gör Du mig, ett innerligt tack!
2015-08-05

  walborg
Fint att läsa - gratulerar.
2015-08-05

  walborg
Fint att läsa - gratulerar.
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP