Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto-Art by Romano (Fri tolkning)


Ja-Sägarna På Nätet

.
.
?




Bunden vers (Rim) av Federico Romano
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-06 15:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Njaaaaaaa Njoooo aa kanske ;)
2015-08-07

    Dan Myrbeck
Att okritiskt påstå något är alltid fel.

Dom borde kanske bilda föreningen

Ja-sägare
som vågar
säga nej
2015-08-06

  Öknens Ros VIP
ja, det kan man ju fråga sig..
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano