Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mindre rofylld nattlig reflektion


Allt eller intet

 

Ibland
är man tvungen
att ge sitt liv
för att få det tillbaka

Speciellt
när man redan
förlorat allt
och lite till

Men det är
inte helt smärtfritt ...

 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-04-20 02:09



Bookmark and Share


  Pulsatilla
AAAJ, vad det kändes att läsa mina egna känslor och tankar så här obarmhärtigt och rakt in!
Bra förmedlat av dig!
2006-04-24

    fina
nej det är inte smärtfritt det är djävulskt...
2006-04-21

  Agnes
Touché! Kan inte vara någon annan än jag du skriver om. Jag tar "stim-pengarna" för denna text. Bara så du vet...:-)
2006-04-20

  JMR
Jag vet.....det känns skrämmande! Snyggt skrivet!
2006-04-20

    ej medlem längre
Underbart vackert...oj vad detta känns igen!!
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP