Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter celebert gästspel John Scott i Västerås domkyrka bjöds jag på Guiness på The Bishops Arms i Västerås. Bild mitt barnbarn Yuuki Forslund.


The Bishops Arms i Västerås.


För en del år sedan

jobbade en dotter

i Glasgow Skottland

och jag fick vänner där

vid mina besök...


The Bishops Arms

påminner så starkt

om pubarna i Skottland

och i England att det

blev starka nya minnen

som dök upp i mitt inre


då jag varit mycket också

i England där min äldsta

syster bor med barn och familjer

samt en son utbildade sig och bildade

familj i London stadsdelen Romford


Vet inte om det hör åldern till men gamla

saker dyker nu upp allt oftare och jag känner

en djup tacksamhet över ett så rikt liv väl värt att minnas




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-08-06 23:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och tacksamt berättat!
2015-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Man får glädja sej åt alla fina minnen man har...
2015-08-12

  Bo Himmelsbåge
Fina minnen som spelas upp i Ditt inre...
skönt att ha ett rikt inre att ösa ur...!

Tack, för delgivandet!
2015-08-09

  bittemi VIP
Ja det är en rikedom med att bli äldre, alla minnen! Fin text
2015-08-09

    ej medlem längre
Fint berättat!
2015-08-08

  Carl Mikael Fäldt
Bibbi!

Jag är i sanning glad över din text-du visar alltmer av ditt varma hjärta-viket jag har haft förmånen att brottas med i snart tio år!

Dina texter är ofta nog på högnivå enligt mitt förmenande!

Denna text är helt underbar tycker -mike
2015-08-08

  Eva Helene VIP
I tacksamhet skrivet, värmande läsning och tack för den fina bilden!
2015-08-07

    Dan Myrbeck
Ju äldre man blir
desto fler minnen.
2015-08-07

    ej medlem längre
Fin bild!
2015-08-07

    ej medlem längre
I Södertälje några år på 70-talet hade vi en fin pub med engelsk personal i ett uppmonterat korsvirkeshus, där kopplade dåtidens yttersta vänster av ibland!
2015-08-07

    ej medlem längre
Tack för dina fina ord.
2015-08-07

  mare VIP
Nostalgin verkar
öka med åldern
känner igen mig själv
i dina ord..
2015-08-07

  Ljusletaren
Den puben har nyss kommit till vår stad. Inte besökt den men sett reportage från puben i tidningen.
Kul med minnen och att åter få igen den känslan/ kram

Ps Fin bild av dig
2015-08-07

  louisegirl
Så fint berättat
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP