Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till höger mellan pelarna står min rollator och vi sitter där. Fick plats i "grevens tid" trots att vi var där i mycket god tid. Många fick stå. http://vlt.se/kulturnoje/1.3098429-varldsorganist-gastade-domkyrkan


Världsorganist gästade domkyrkan.


Kan inte släppa detta ännu

märker jag då jag fick se

ortstidningen idag...


Jag flög på molnen

i går och tänker mig

min del av himmelen


så här då jag kommer dit


" Och folken skola vandra i dess ljus,
och jordens konungar föra ditin,
vad härligt de hava." Jesaja 60:5




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-08-07 11:22



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbar känsla!
2015-09-01

  Lars Hedlin
Gott
2015-08-12

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...
2015-08-12

    ej medlem längre
De sju raderna poesi mellan titel och bibelcitatet är ju strålande! De kunde klarat sig fint utan det privata och citatet, ja rentav kunnat lysa på egen hand.
2015-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Grattis till placeringen!
2015-08-10

  Bo Himmelsbåge
En underbar upplevelse...
och en försmak av himmeln
när vi en gång kommer dit...!

Tack, för att Du delade med Dig!
2015-08-09

    ej medlem längre
Fint tillfälle att få vara med!

2015-08-08

  mare VIP
Underbart!
2015-08-08

  Eva Helene VIP
Stor glädje och tacksamhet i dina ord, fint!
2015-08-07

    Dan Myrbeck
Mäktig musik! Den bäste organisten är förmodligen bläckfisken eller tusenfotingen, för i den branschen kan man nog aldrig få nog av armar och ben!

Tack för mail-infon!
2015-08-07

    ej medlem längre
Ja, sådana evemang bjudes oss sällan här häruppe i kylan. Å då tar de betalt!
2015-08-07

  louisegirl
Härligt fint
2015-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Härligt!
2015-08-07

  KYREUS of Sweden
Underbart!
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP