Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar dig och jag hatar dig men mest hatar jag mig själv för att jag lät dig försvinna och inte vågar närma mig igen. jag älskar dig


jag vill inte minnas, bara leva med dig-som förr

vi var de
som alltid skulle finnas
för varandra

du flydde
jag med
du försvann
jag letar

jag vet att du bor i mig,
när det blir för trångt

vi delar

du rymms i minnet
men drömmarna är fyllda
med annat än dig
finns bara plats för det aktuella

jag tänker aldrig släppa dig
medvetet
men nuet vill annorlunda

älskling
du är historia




Fri vers av vilsen
Läst 666 gånger
Publicerad 2006-04-20 10:01



Bookmark and Share


    xtla
nu har jag läst om den här texten
5 gånger jag fortsätter falla
lika hårt varje gång.
bra jobbat.

\"jag vet att du bor i mig,
när det blir för trångt

vi delar\"

och där
där ungefär
tappar jag andan
2007-04-24

    skrutten
ditt avslut är så fint, "älskling du är historia"
2006-10-26

    ele
jag känner igen mig i det du skriver. jag fastnade verkligen för denna,
jättebra skrivet! faktum är att alla dina texter är jättebra.
2006-08-16

    Emma_med_t
Ja precis så..gillar verkligen de sista raderna "älskling
du är historia "..du skriver så igenkännande /em
2006-06-05

    livräddaren
riktigt bra skrivet!
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

vilsen