Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(för maria dårå)


Gyllene år

Du har ett så
uppmärksamhetssökande sätt
i dina bestämda steg och
där finns bara en självsäkerhet
som inte liknar någonting
jag tidigare sett
och jag sträcker ut en fot
för att få se dig falla för mig

framför mina fötter vrider
du dig av hysteriska skratt
för du fattar inte du inser inte
allvaret i mina blickar ett ögonblick
jag ger dig en sekund
och ett minne för livet som
kommer bli det där minnet
som du aldrig kommer ihåg när
du berättar om dina gyllene år

dina glansdagar när du var 16
fanns det inget som kunde stoppa dig
då var det du mot världen det var du
bara du det fanns ingen annan
än just dig jag ville ha och du
du såg upp till mig och skrattade
för jag var inget annat
än ett andra klassens skämt




Fri vers av pyret
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-04-20 10:58



Bookmark and Share


    dark__sign
Ah! Äntligen får jag sätta dit en femma! *Skrattar hysteriskt!* Jag fikade ensam idag, det kändes konstigt. Hur har du det?
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret