Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdagsmemoarer

Livet rullar vidare som dagarna sjunker ned i sandens fotspår där vi går

 

Jag går vidare

 

Ser mig över axeln, låter mitt övervakande öga skymta en fjärran framtid

 

En  framtid vars ljus inte lyckas skingra sig ur det höga gräset i horisonten

 

Låter musiken få spela ut i mina örons arena

 

I denna värld full av sådan glädje, rikedom och kärlek

 

Men också sorg, fattigdom och krossade hjärtan

 

                                                                                                     

Jag stannar upp

 

      Låter lungorna få smaka på den fria luften

 

  Idag så ler jag

 

        Imorgon vet jag inte




Fri vers (Fri form) av Leosm
Läst 321 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-08-12 11:18



Bookmark and Share


    GG
Man vet aldrig vad morgondagen ger, man får försöka njuta av tillvaron idag.

Jag gillar din text starkt, du har ett så speciellt språk med olika nyanser :)
Men allt passar samman och bildar ett konstverk.
2015-08-29

  WyS VIP
Berör!
2015-08-16

  Lars Hedlin
Starkt nära bra och levandes!
2015-08-16

  Varja Askeland
Vacker!
2015-08-16

  soligajag_1 VIP
Vilken underbar lyrik om att 'vara' och leva i ögonblickets skeden.
Tyckte om det sista, Idag så ler jag. .
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm