Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar



En text om sommar ljuv ljuv som
ljuvaste bär bär har jag funnit
återfunnit

En liten piga nyckelpiga bedjar sig
framför syn synd att ingen hör din
bön hör din längtan vid

vilsamt lägger de sig sida vid sida

spåren av liv nakna öppna öppnar
sin rädsla övar sig ständigt


Guden är nära nära är närhet

huden andas den vill




Fri vers av Andra kapitel
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-13 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andra kapitel