Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags


Bilden drar fönstrets karmar mot varandra
mörkret förlamande lemmar runt tiden
ser hur taket trycker ned. Först mitt huvud sedan
bröstet och jag står till sist med ryggen kutad,
handflator mot golv. Fantastiskt skriker han,
när tårarna är nära. Trycker in sin kropp under min,
Låt taket falla. Befallningen är mäktig. Knullar mitt
i skräcken. Knullar mig som idioten som skrattar mitt
i förnedringen. Kroppen lyder då taket trycker ner mig
oss. Vi tror vi överlever.

Han visslar, tar min ena hand, hans andra försiktigt
spelandes mot jeansens bakficka. Jag kommer aldrig
glömma. Hornborgarsjöns spegling av den unga kvinnan
vi, våra frågar, längtande små kroppar.

Trebarnspappa. Finns en mystisk liten grupp som träffas. Än.
Allting kretsade runt honom. Idén om mannen.


Anita som sliter av sig de där svarta jeansen, pistolen som hon
riktade uppåt. Den av plast. Mitt asgarv.

I mitt rum brusar det. havet formar spermafläckar längtan
svett och spegeln inne på toaletten vars blick jag möter

Liknar dig.

faan vad snyggt. Vi gjorde det säger vi till varandra. Kanske
känns det som när taket hölls upp av min bågformade rygg.







Fri vers av Andra kapitel
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andra kapitel