Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låg vaken i natten...


A new dream.


Talade med Gud

om nära och kära

och starkt önskade

förändringar i världen...


och fick förvissning

om att för Gud är

allting möjligt

idag liksom igår


"Det sker igen

om blott vi beder

som svar på bön

har Gud gjort under"


men det är ett pris

att betala

att ta sig tid

med Gud


I kammarbönen

lovar Gud svar

"uppenbarligen"

och jag vet


att jag kommer djupt

ångra en dag att jag

ej mera utnyttjade

denna fantastiska möjlighet


Ju fler som upptäcker detta

ju större möjligheter till

förändringar i omvärlden

då det är himmelen som har makten


Mitt hjärta smälte i Guds kärlek och omvårdnad

då jag förnam hur han inget högre vill än att lyssna,

umgås med mig och dela allt som han har på sitt hjärta

Han vill både gråta och skratta med mig i det fördolda


"Nalkas Gud så skall han nalkas eder". Jakob 4:8




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-08-14 04:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert och klokt skaldat!
2015-09-01

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker o klok text!

Jaa... låt oss mera utnyttja kammarbönen.. för att på ett
innerligare sätt kommunicera
med Gud... för vårt eget o
Världens bästa...!

2015-08-15

  Jaseph
Att bli få ett tilltal så tydligt är något fantastiskt. Jag gillar mycket i denna text. Bilden och Lewis-citatet, ordet "kammarbönen" som säger vad det är och har en härlig, ålderdomlig poetisk klang. Jag gillar också bibelcitatet från Jakob som jag inte uppmärksammat tidigare och sång-citatet (?) i själva texten med den skälvande förstaraden.
2015-08-15

  Eva Helene VIP
Så vackert i sin tro och förtröstan!
2015-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Fin uppmaning om att söka oss närmare...det behövs i dessa tider...
2015-08-14

  walborg
Tack Bibbi!
2015-08-14

    ej medlem längre
Ja så är det! Det blir nog mycket man får ångra på som man inte ser nu.
2015-08-14

    Dan Myrbeck
Kloka ord i både din text och bifogat citat.

Att Gud lyssnar på oss ofullkomliga människor på vår låga nivå,
är fantastiskt!
2015-08-14

  louisegirl
Fantastiskt vackert hoppfullt
2015-08-14

  Lasseman VIP
En vacker text min vän som lyser kärlek och hopp..
2015-08-14

    ej medlem längre
Detta är kärlek. Tack för dina fina ord.
2015-08-14

    ej medlem längre
Gillar det stora i: "Det sker igen"
2015-08-14

    ej medlem längre
Ja, väck alla för helig glädje med Jesus!
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP