Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart hittar jag min \"ON\" knapp??


Om jag ändå kunde våga
släppa in mina känslor
nu när du finns där
rakt framför mig

Vad är jag så rädd för
snälla svara mig det

När jag kommer dig nära
då känns det så bra
att bli omfamnad av dig
smaka dina mjuka läppar

Varför känner jag inte efter
lyssna till min egen puls

Du säger inte så mycket
men det finns där inom dig
Alla små saker du gör
har en stor betydelse för mig

Jag stryker inte din kind
vågar inte även fast jag vill

Du vet precis var jag står
du respekterar hela mig
tycker om mig för den jag är
just därför som jag blir rädd

Varför kan jag inte ta steget
släppa in mina känslor för dig




Fri vers av lillstrumpa
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-04-20 17:21



Bookmark and Share


  Novak
Den satt där den skulle - som en ettikett! Träffsäker!
2012-01-03

  the_Misery13
Du förmedlar det jag vill säga/skriva men inte kan.

Vackert
2006-04-27

    pennylane
Hittar du den får du gärna berätta var den
sitter så jag kan trycka på min.
Underbar text.
2006-04-20

  Missi VIP
Mycket sorglig och berörande i sin helhet.
Kanske rubriken inte var den rätta, för det gömmer sig något helt annat bakom den. Ändra den till något som låter mindre...komiskt, eller hur jag ska uttrycka mig. Det är mitt förslag. Dikten var jättefin.
2006-04-20

  Hapalochlaena
Oh, vilken stark och fin text! verkligen! :)

Kan verkligen känna med dig...

*krama*
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa