Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättigheter ska besvaras med skyldigheter

Många utropar våra rättigheter
de kräver att de får det de vill ha!
men var finns alla skyldigheter
detta går bara inte ihop...
att leva i ett land består av
att hjälpa till med landets försörjning
ta ansvar och visa respekt
för lag och ordning...
tillföra landet till blomstring..
skyldigheter verkar MINDRE viktigt
rättigheter är av STÖRRE betydelse
idag hör man det eka över vårt land
våra rättigheter våra rättigheter
vi kräver vi kräver vi kräver...
inte undra på att Svedala
hamnat på slagsida...




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-20 10:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"inte undra på att Svedala
hamnat på slagsida... "
2015-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror ärligt talat att de flesta som kommer hit verkligen vill bidra, men det är svårt att ge dem tillfälle till detta då vi inte ens kan ordna arbete åt våra egna.
Därför borde Sverige inte ta emot så många.
Detta EU - som jag av hjärtat hatar - som ju skulle vara så bra på alla sätt och vis, får väl ta ansvar här och försöka fördela flyktingkvoten rättvist. Eller saknar man sådana befogenheter?
Kanske är man upptagna med Grekland...
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP