Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter tog jag min tillflykt till Guds famn. Bild Google.


Guds famn.


Så skönt att

på nytt

igen och igen


få hoppa

upp i

Guds famn


och bli omsluten

omfamnad

och älskad


som jag sjöng

i söndagskolan:

"Hans famn

den är så stor och vid

den räcker till för

Dig och mig..."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-08-19 18:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat!
2015-09-01

  Bo Himmelsbåge
Varmt Grattis, vännen, till uppmärksamheten av Din fina dikt!
2015-08-25

  Bo Himmelsbåge
Härlig!
Guds famn är oändlig stor o kärleksfull... o omsluter alla som vill detta...
Detta känns tryggt o säkert i dessa oroliga tider...

Mycket fint förmedlat, Bibbi!
2015-08-21

  i af apa
fint!
2015-08-20

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på sången:

Guds kärlek är som stranden och som gräset...
2015-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart...
2015-08-20

  mare VIP
Guds famn
är öppen för alla
han är ju KÄRLEKEN ;)
2015-08-20

  Chawa VIP
Javisst är det underbart! Din text gör mig trygg!
2015-08-19

  M M Mannheim VIP
Helt rätt Bibbi! Och Birger, det är väl Jesus som är vår frälsare och Gud vår fader!
2015-08-19

  aol
Underbart
2015-08-19

  Eva Helene VIP
Jag ler när jag läser - fint!
2015-08-19

    ej medlem längre
Fin text om tryggheten!
2015-08-19

  Eva Langrath VIP
Fint och trösterikt
2015-08-19

    ej medlem längre
Ja, när man äntligen hamnar där i famnen på frälsaren, då är det gott!
2015-08-19

  louisegirl
Känns tryggt och bra <3
Fint Bibbi!
2015-08-19

  Ljusletaren
Tron är stark ... ja :-)
/kram
2015-08-19

    ej medlem längre
Underbart Bibbi ...
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP