Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja

Jag vill inte vara en börda för dig
Det vill jag verkligen inte

Jag vill att vi ska ha det bra
och att det skall fungera

Jag vill absolut inte vara en börda
för dig, vill se dig lycklig

Jag kämpar och kämpar, det gör jag verkligen
Och jag vill verkligen att det skall fungera.

Jag vill och jag vill verkligen vara med dig <3




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-20 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson