Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosionsartade känslor...

Hur ska man göra när ens känslor exploderar? 

När man inte vill skrämma iväg den man har fallit pladask för...

Jag som inte tänkte bli kär igen, det gör för ont när man blir bortslängd.

Samtidigt som jag vill berätta hur jag känner så vågar jag inte.

Jag kanske redan säger för mycket om hur jag känner, allt har gått så fort. 

Hur ska han veta? Eller gör han det ändå? 

Jag är livrädd! 

Hjärtat blöder bara vid tanken på att han ska ångra sig. 

 

- Linda Elvin

 




Fri vers av hjortfot
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-20 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot