Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du stannar här inatt

Det finns en risk att jag ramlar mellan dina läppar
om du stannar i min värld inatt
och kanske kan du vakna jämte mig
kanske får jag andas den första hösten
i harmoni med synen av dina ögon som
värmer sig i morgonljuset

Du får känna på min kropp, om du vill
du håller alla nycklar och jag håller ingenting
om du bara vill vara med mig inatt
för din blick väjer inte för väggar utav ebenholts
Och det gör ingenting, jag lovar

Du får vila mot mitt bröst, om du blir trött
du behöver inte säga någonting, jag kan vara tyst
vi behöver inte stanna uppe inatt
Men om du stannar här, jämte mig
så kanske jag håller dig vaken i mina drömmar

Om du stannar här inatt, får jag lämna mitt namn hos dig?
Om du stannar här inatt, får jag stanna hos dig då?





Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-21 00:39



Bookmark and Share


  Imperial
Otroligt bra, wow verkligen
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt